Zomer 2020: een nieuwe kleur op de muur?

Zomer 2020: een nieuwe kleur op de muur?

Een gekke zomer zo, door Corona. Fantastisch om te zien dat veel mensen de gelegenheid pakken om hun huis eens flink aan te pakken. Nu we meer thuiszitten en zelfs thuis moeten werken worden we ons pas echt bewust van in hoeverre het daadwerkelijk bij ons past. Benieuwd hoe Feng Shui je hierbij kan helpen? Bijvoorbeeld met het uitkiezen van een nieuwe kleur op de muur? Lees dan verder!

Mocht je deze zomer thuis blijven, vanwege de onzekerheid van de Corona veilige plekken op aarde, dan zou je kunnen denken aan het opknappen van een ruimte in huis waar je niet helemaal tevreden over bent. Het kan zijn dat je nadat je thuis kwam te werken, tijdens de ‘lockdown’ je realiseerde dat je thuis nog niet helemaal thuis voelt. Of dat je een werkplek in huis mist. Of dat je je gestrest voelt in een bepaalde ruimte. Dit kan verschillende oorzaken hebben.


Feng shui kan je helpen knelpunten in kaart te brengen

Feng Shui kan helpen om de knelpunten in kaart te brengen en deze op een heel praktische en vaak eenvoudige manier op te lossen. Het zijn vaak kleine dingen die het hem doen. Bijvoorbeeld een andere kleur op de muur. Of de meubels in de woonkamer net op een andere manier neerzetten. Of in de hal van een gele kleur op de muren, naar een rustiger lichtblauwe kleur, waarmee je meer rust en het gevoel van ruimte creëert! Nadat Alexia deze kleur had veranderd in haar huis riep een bezoekende vriendin enthousiast uit: Dat is gek, ik kan nu veel beter door ademen. Het leek haar nu frisser en nodigde meer uit om verder te komen.

Wil je dit zomer iets veranderen in huis? Of ben je benieuwd welke kleuren bij jou passen? Of hoe je Feng Shui kunt toepassen in het bepalen van een nieuwe kleur in je slaapkamer? Klik hier voor Feng Shui kleurenadvies of schrijf je in voor een gratis intake gesprek.


Hopelijk tot snel,
Marieke en Alexia
×