Fijn thuiskomen met Feng Shui

Fijn thuiskomen met Feng Shui

Voortaan altijd fijn ‘thuis komen’? Met Feng Shui interieuradvies kun je een fijn ‘thuis’ creëren, zodat je niet alleen na de vakantie, maar iedere dag fijn thuis komt.

Er bestaat zoiets als goede en slechte Feng Shui. Hieronder leggen we uit hoe je dat verschil kunt herkennen.


Professionele Feng Shui

Met een professioneel Feng Shui advies kun je ieder huis of kantoor op zijn best omtoveren tot een harmonieuze, mooie en blije plek waar een gezonde energie heerst die past bij de ruimte.


Amateuristische Feng Shui


Met amateuristische Feng Shui styling (met overal waar je kijkt lucky bamboo planten, windmolens en ‘money frogs’) ☹ creëer je echter het tegenovergestelde: een bijna lachwekkende, zwakke en conflicterende energie die meer doet denken aan een goedkoop Chinees restaurant dat worstelt met sterk teruglopende klandizie.


Hoe herken je de professionele Feng Shui?

Een professionele Feng Shui ingerichte ruimte herken je aan de harmonieuze sfeer die overal gecreëerd kan worden: of het nu gaat om een moderne, klassieke of eigenzinnig ingerichte woon- of werkplek.


Een harmonieuze ruimte schreeuwt nooit om aandacht of schuurt met de stijl van het huis en haar bewoners. Hier heerst een gelukkige, vibrerende en harmonieuze energie die de identiteit van de bewoners van die woon- of werkplek complementeert en versterkt. Het is een woon- of werkplek waar je graag bent en je fijn voelt.


Hopelijk tot snel,
Marieke en Alexia
×