Feng Shui Opruimcoach

Wij helpen je niet alleen met het opruimen van je huis, maar ook met ruimte maken voor een levensstijl die beter bij je past! Door jouw persoonlijke Nine Star Ki profiel krijgen we inzichtelijk hoe je ruimte, orde en overzicht kunt creëren op een bij jou passende manier waardoor de verandering meer blijvend is. Meer dan enkel opruimen, laten we (steeds terugkerende) valkuilen zien en de redenen waarom je bijvoorbeeld bepaalde spullen bewaard of hoe je efficiënter kunt opruimen. Wij helpen je ruimte te creëren voor datgene waar je al lang van droomt om te gaan doen of ervaren… en voor dát wat jou gelukkig maakt! We heten niet voor niets Ruimte-Makers!

Heb je bagage die in een andere tijd thuishoort? Vind je het moeilijk om afscheid te nemen van een bepaalde periode in het leven? Bijvoorbeeld nadat de kinderen uit huis zijn gegaan, omdat je een carrière switch hebt gemaakt, of door een scheiding van partner. Vaak stellen we dan beslissingen uit of hebben we moeite met het loslaten van materiële zaken die ons daaraan doen denken. Warboel om ons heen is van grote invloed op hoe we ons fysiek, mentaal en emotioneel voelen. Daarom heeft je rommel opruimen het effect van je leven opruimen.

Een Feng Shui Opruimcoach maakt o.a. gebruik van je persoonlijke Nine Star Ki profiel. Deze eeuwenoude Chinese astrologie brengt aan de hand van je geboortedatum in kaart hoe jij als persoon in de basis in het leven staat. Wil je meer lezen over Nine Star Ki? Klik dan hier.

Hoe gaan wij te werk?

  • Na het ontvangen van de opdracht sturen we een informatieformulier toe met vragen en het verzoek om dit ingevuld digitaal of per post naar ons terug te sturen samen met een kopie van de plattegrond (van je hele woning) en foto’s van de ruimtes op de plattegrond die je op wilt ruimen.
  • Je ontvangt een geïllustreerd boekwerkje waarin we je praktische tips geven en uitleggen hoe jij met jouw persoonlijke karaktereigenschappen gebaseerd op je Nine Star Ki profiel op kunt ruimen.
  • Tijdens een Skype of Zoom gesprek bespreken we dit boekwerkje uitvoerig en kijken we samen naar hoe jij alle warboel voorgoed overboord kunt gooien.

Prijs

Voor (minimaal) 3 uur Feng Shui opruim coaching vragen wij € 45,- per uur incl BTW.
Dit is exclusief het gepersonaliseerde boekje ‘Ruim Op!’, met daarin een korte uitleg van de karaktereigenschappen horend bij je persoonlijke Nine Star Ki profiel.

Ook organiseren wij een ‘Opruim Workshop’ waarbij het opruimen en het overboord gooien van de warboel in huis centraal staat. Meer weten? Kijk hier.

Meld je aan voor Feng Shui Opruim coaching

Wij helpen je graag met het overboord gooien van alle warboel in je leven. Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten of dit is wat je zoekt? Plan dan een gratis online meeting met ons in.

TIP! Geef Feng Shui Opruim Coaching cadeau! Geef het hieronder aan en je ontvangt een waardebon op een door Alexia geïllustreerde cadeaukaart.


    NeeJa

    ×