Feng Shui Interieuradvies

Bij Ruimte-Makers geven wij verschillende soorten Feng Shui interieuradviezen. Dus ben je op zoek naar subtiele veranderingen met een klein budget, of wil je juist uitgebreid interieuradvies? Je bent bij Ruimte-Makers op het juiste adres om van je huis, jouw thuis te maken. 

Het Feng Shui Interieuradvies van Ruimte-Makers is gebaseerd op de eeuwenoude Chinese filosofie waarbij er gekeken wordt naar de energiebalans in je leefruimte en de inwoners. Geen interieuradvies dus gebaseerd op de laatste trends, maar een duurzaam advies wat je je hele leven kunt toepassen. Wil je meer lezen over wat Feng Shui is, klik dan hier.

Hoezo duurzaam interieuradvies?

Het interieuradvies dat wij geven gaat verder dan alleen een fijnere sfeer in huis creëren. Jouw persoonlijkheid staat voorop, dus ook jouw doelen en je budget nemen wij mee. Voorbeelden van waarom ons interieuradvies duurzaam is en niet veel hoeft te kosten:

1. Door meubels waar je aan gehecht bent een nieuwe kleur of opknapbeurt te geven; 
2. Door spullen die je al lang storen en in de weg staan (dat ene mooie kastje wat gewoon niet bij je past) door te geven aan iemand die er wel blij van wordt;
3. Door enkel het verplaatsen van meubels, waardoor er meer levensenergie kan stromen en de energie in huis lichter en luchtiger wordt.

Duurzaam interieuradvies voor de bewoners i.p.v. trends

Met onze Feng Shui adviezen en het bijhorende Nine Star Ki profiel krijg je meer kennis en (h)erkenning van bepaalde unieke persoonlijke eigenschappen. Hiermee kan je erachter komen welke levensstijl het beste bij je past, welke kleuren daar bijvoorbeeld bij horen en welke kleuren jij als persoon het beste kunt vermijden. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Klik hier voor meer informatie over Feng Shui en kleuren en wat Nine Star Ki is.

Waar heb jij behoefte aan? Wil je eerst eens een ‘voorproefje’ van Feng Shui advies? Dan is wellicht de Quickscan iets voor je. Ben je overtuigd van wat Feng Shui voor jou kan doen of laat je een huis bouwen en wil je daar advies over? Kies dan voor een Feng Shui Interieuradvies. Ga je doelgericht bezig met het sauzen van de muren? Dan kan je ook een Feng Shui kleurenadvies krijgen! Dit laatste bieden we nu aan met 30% korting en zal vanwege Corona volledig online gedaan worden met een Zoom of Skype meeting.

Nog niet helemaal zeker of Feng Shui is wat je zoekt? Maak kennis met ons en we leggen het je allemaal uit via een gratis online kennismakingsgesprek.

Quickscan

Quickscan Feng Shui Interieuradvies

Een gemakkelijke eerste kennismaking met Feng Shui interieuradvies waarin je al vele waardevolle handvatten, praktische tips en duurzame inzichten krijgt op het interieur wat bij jou past. Volledig online mogelijk.

Interieur

Feng Shui Interieuradvies

Aan de hand van verschillende gesprekken en een Ba Gua analyse van de plattegrond van je woning geven we een compleet Feng Shui interieuradvies van kleuren tot indeling. Van een kamer tot je gehele huis. Maak nu van je huis, jouw thuis.

Nu met 25% korting

Kleuradvies1 (1)

Feng Shui kleuradvies

Ben je van plan de muren thuis opnieuw te verven? Welke kleur in de slaapkamer? Met dit pakket zoomen wij in op een kleuradvies per kamer dat past bij jouw persoonlijkheid.
Klik hier en treed toe tot de kleurrijke wereld van Feng Shui!

workshop_feng_shui

Workshop Feng Shui

Wil je samen met jou vriendinnen, collega’s of familie je woning analyseren en leren over Feng Shui? Je gaat naar huis met veel inspiratie en leerzame inzichten met betrekking tot je eigen persoonlijkheid en hoe jouw woning Feng Shui te optimaliseren. Leuk, leerzaam en bovenal een gezellig uitje!

OpruimenB

Opruimcoach

Toe aan een nieuwe start? Benieuwd hoe Feng Shui en Nine star ki inzicht kan geven in de oorzaak en kern van een onnodige verzameling spullen. Hoe effectief en duurzaam te ‘ontwarren’ ter voorkoming van opnieuw rommel? Bekijk ons opruimcoachingsprogramma dan eens.

unnamed

Cadeaukaart

Is het een cadeautje? Heeft je zus een huis gekocht, gaat je dochter voor het eerst op kamers of gaat jouw beste vriend samenwonen? Een origineel en praktisch cadeau!

Klik bij het aanmeldformulier onderaan de pagina de  ‘cadeaukaart’ optie aan en je ontvangt een geïllustreerde cadeaubon gemaakt door Alexia!

Meld je hier aan voor een van onze Feng Shui interieuradvies pakketten en wij nemen contact met je op!

Bedankt voor je interesse in onze Feng Shui interieuradviezen! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten over Feng Shui? Of kan je niet kiezen? Plan dan een gratis online meeting met ons in.

TIP! Gaat iemand in je kring verhuizen of verbouwen? Of ben je nog opzoek naar een echt origineel cadeau? Geef een Feng Shui advies cadeau!! Geef het hieronder aan en je ontvangt een waardebon op een feestelijk door Alexia geïllustreerde cadeaukaart.


  Quickscan Feng Shui InterieuradviesTotaalpakket Feng Shui InterieuradviesFeng Shui kleuradvies


  NeeJa

  Wij kijken ernaar uit je te helpen je huis, jouw thuis te maken!

  Hopelijk tot snel,


  Liefs,
  Marieke en Alexia
  Alexia4

  Alexia Pnevmatikos

  Marieke

  Marieke van der Velden

  ×