Workshops Feng Shui en word je eigen opruim coach

Ruimte-Makers geeft verschillende leerzame én leuke workshops waar iedereen wat aan heeft. Een workshop voor jou, je collega’s en je vriendinnen groep, een vrijgezellenfeest, samen met je familie of als personeelsuitje? Wij geven gezellige en leerzame workshops over hoe je Feng Shui in je leven kunt verwerken, hoe je de warboel in je leven kunt aanpakken, hoe jij van je huis een echt thuis kunt maken of een workshop over wat jouw persoonlijke Nine Star Ki elementen zeggen over jou en je gezelschap!

De workshops kunnen bij ons op kantoor in Den Bosch gehouden worden of op een locatie naar wens. Bekijk hieronder ons aanbod. Heb je andere wensen dan hoe het hier beschreven staat en wil je een workshop op maat? Neem gerust even contact met ons op, we denken graag mee over hoe jij kennis kunt maken met de kracht van Feng Shui in huis, op je werk en in je leven.

Ba Gua

Workshop
‘Feng Shui in mijn Huis’

Leer zelf je woning te analyseren voor Feng Shui inzichten zoals het toepassen van een Ba Gua. Krijg waardevolle inzichten hoe jouw woning te optimaliseren.

workshop_opruimcoach

Workshop Opruim coaching volgens Nine Star Ki

In deze workshop leren wij jullie meer over het energetisch schoonmaken en opruimen van je eigen huis. Enorm interessant en vol nieuwe inzichten en zelfkennis ga je naar huis.

NineStarKiPortWrkshpKL

Workshop Nine star ki zelfportret. Leer analyseren en schilder!

Diepgang, zelfkennis en zelfverrijking. Op een luchtige, gezellige en actieve manier worden de vijf Nine Star Ki elementen uitgebreid belicht en per persoon geanalyseerd. Samen bepalen wij wat ieders persoonlijke elementen zijn, hoe deze elementen op elkaar inwerken en wat een schat aan informatie je daaruit af kunt leiden!

Meld je hier aan voor een van onze workshops!

Bedankt voor je interesse in onze workshops! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten over de workshops? Of heb je bepaalde wensen? Wij kijken graag naar de mogelijkheden een workshop op maat maken. Klik hier voor het inplannen van een gratis intake gesprek, stuur ons een mailtje of bel gewoon!


  Workshop Feng Shui in mijn HuisWorkshop Opruim coaching volgens Nine Star KiWorkshop Nine star ki zelfportret


  NeeJa

  Wij kijken ernaar uit een workshop naar jullie wens te geven!

   

  Liefs,
  Marieke en Alexia
  Alexia4
  Marieke
  ×