Feng Shui Quickscan

Een Feng Shui QuickScan ofwel een algemeen interieuradvies wordt gemaakt op basis van de plattegrond van je huis, foto’s van de ruimtes en de geboortedata van jou en de eventuele medebewoners. Aan de hand van je eigen plattegrond laten wij je zien wat je huis nodig heeft en wat het je nu laat zien.

De quickscan biedt een laagdrempelige en gemakkelijke eerste kennismaking met Feng Shui waarin je al vele waardevolle handvatten, praktische tips en duurzame inzichten krijgt op het interieur wat bij jou past. Ofwel: dit pakket is zeer geschikt als je wilt kennismaken met Feng Shui en wat het voor je kan doen.

Wat biedt deze quickscan?

Inzicht in ruimtes en functies die uit balans zijn en wat dit kan betekenen voor de bewoners. Dit kan alleen één ruimte zijn of max 3 ruimtes op een woonlaag (bijvoorbeeld begane grond).
Een advies waarin we de QuickScan van je huis kort uitleggen en je handvatten en eventuele kleuradviezen bieden waarmee je zelf aan de slag kunt om de ruimtes weer in balans te brengen en de eventueel geblokkeerde levensenergie (Chi) binnen je huis weer te laten stromen.

Hoe gaat de quickscan in zijn werk?

  • Je meldt je aan en we sturen je een aanmeldingsformulier toe waarin we je een aantal (woon)vragen stellen en je verzoeken om een kopie van de plattegrond en foto’s van de betreffende ruimtes naar ons te sturen.
  • We plannen een zoom- skype of telefoongesprek in, waarin we dat formulier bespreken en eventueel nog aanvullende vragen stellen.
  • We gaan aan de slag en plannen opnieuw een gesprek in waarin we je de belangrijkste Feng Shui inzichten en tips meegeven om jouw interieur te optimaliseren. Met deze handvatten kun je zelf de sfeer in huis helemaal bij jou/jullie passend maken.

Prijs

De prijs van deze Feng Shui basisscan is afhankelijk van de hoeveelheid en de grootte van de leefruimtes en begint vanaf € 90,- (bijvoorbeeld voor een slaapkamer). De begane grond met maximaal 4 functionele ruimtes (hal, woonkamer, keuken, bijkeuken): € 299,-  

Meld je aan

Wil je de Quickscan voor Feng Shui interieuradvies? Leuk! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten over dit pakket, plan dan een gratis online meeting met ons in.

TIP! Gaat iemand in je kring verhuizen of verbouwen? Of ben je nog opzoek naar een echt origineel cadeau? Geef deze Quickscan cadeau! Geef het hieronder aan en je ontvangt een waardebon op een feestelijk door Alexia geïllustreerde cadeaukaart.


    NeeJa

    ×