Workshop Nine Star Ki Zelfportret

Hou je ervan om jezelf steeds beter te leren kennen,  je groeimogelijkheden te blijven ontwikkelen en doe je dat het liefst in een groep? Dan is de Workshop Zelfportret echt iets voor jou!

Deze ontdekkingsreis samen met anderen ondernemen is vooral een hele leuke en inspirerende ervaring. Behalve een beter zelfbeeld, doe je in deze dag ook heel veel inspiratie en (h)erkenning op.

Je eigen gecreëerde Zelfportret neem je natuurlijk mee naar huis, om je dagelijks te spiegelen en te inspireren om de beste versie van jezelf te zijn: een betere wereld begint bij jezelf.

We sluiten deze bijzondere workshop altijd af met wat ieder nog nodig heeft om in het leven tot volle ontplooiing te komen. Op basis van alle nieuwe handvaten en inzichten maken de cursisten hun eigen zelfportret op papier of op doek.

Kortom: een hele bijzondere, creatieve en vooral inzicht gevende workshop!
Deze Nine Star Ki workshop organiseren wij vanaf minimaal 5 deelnemers en vindt plaats in ons eigen Ruimte-Makers kantoorruimte in ’s-Hertogenbosch. Ook kunnen we desgewenst op een andere locatie de workshop komen geven, in dat geval krijgt de ‘host’ 50% korting!

Prijs & Tijdsduur

De duur van de workshop is 7 uur.
Prijs: € 125,- per persoon inclusief 21% btw.
Goed nieuws: de host krijgt 50% korting. Prijs Host: €62,50,-. 
Inbegrepen: koffie, thee en een heerlijke lunch zitten bij de prijs in!

 

Toch liever 1 op 1 consult?

Een Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de unieke patronen en terugkomende thema’s die in je leven spelen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Met deze handvatten krijg je een duidelijker beeld van wat jij nodig hebt en hoe je dat het beste kan bereiken, zodat je helemaal ‘in je element’ kunt zijn.

Het consult duurt ca. 1,5 uur en kan zowel online als op locatie. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen of plan een gratis intake gesprek in.

Prijs:  125 euro (incl. 21% btw, excl. reiskosten)

Meld je hier aan voor de workshop ‘Nine Star Ki Zelfportret’

Bedankt voor je interesse in de workshop Nine Star Ki Zelfportret! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen contact met je opnemen. Wil je eerst graag meer weten over deze workshop? Of heb je bepaalde wensen? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om een workshop op maat maken. Klik hier voor het inplannen van een gratis intake gesprek, stuur ons een mailtje of bel gewoon!


    NeeJa

    ×