Feng Shui Kleuradvies

Wil je weten welke kleurtonen passen bij jouw persoonlijkheid of bij jullie als huishouden?
Ga je net samenwonen en wil je weten waar en welke kleuren het meest optimaal werken voor jullie allebei? Of ben je benieuwd hoe je Feng Shui in je slaapkamer kan toepassen door middel van kleur? Schakel ons in en wij geven je een kleurenadvies waar je heel lang plezier van hebt!

Kleur speelt binnen de Feng Shui een belangrijke rol. Vaak zijn we geneigd mee te gaan in trends, terwijl kleur heel persoonsgebonden en van grote invloed is op je kwaliteit van wonen.

Aan de hand van een persoonlijkheidsanalyse geven we een kleurenadvies dat volledig gericht is op jouw persoonlijkheid en de betreffende ruimte waar jij graag advies over wilt ontvangen. Van het verven van de muren, de kleurkeuze van je behang, gordijnen en de accessoires. Je zal verbaasd zijn hoe je met relatief kleine ingrepen, grote veranderingen kunt realiseren!

Wil je meer lezen over wat kleuren zeggen volgens Feng Shui en wat inzicht krijgen in wat het je brengt? Lees hier dan meer over Feng Shui kleuren.

Hoe werkt een Feng Shui Kleuradvies?

 

  • Na de opdracht plannen we een afspraak om de betreffende ruimtes online te bekijken
  • Op basis van de plattegrond en de geboortedata bepalen wij welke kleuren het beste passen bij jouw/jullie persoonlijkheid en in die specifieke ruimte.
  • In het opvolgende gesprek bespreken we het kleuradvies. Desgewenst sturen we je digitale moodboards toe.

Prijs

De prijs van het online Feng Shui kleurenadvies is: €100,- per ruimte of €200 voor drie ruimtes.
Op Locatie: €125,- per ruimte en €225,- voor drie ruimtes inclusief btw maar exclusief reiskosten.

Doe jij door Corona mee met de wereldwijde trend om je huis aan te pakken met meer kleur? Profiteer nu met 25% korting op het Feng Shui Kleurenadvies. Deze actie is geldig tot 1 januari 2021.

Meld je aan voor het kleuradvies

We laten je graag kennismaken met de kleurrijke wereld van Feng Shui. Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten over dit pakket, plan dan een gratis online meeting met ons in.

TIP! Gaat iemand in je kring verhuizen, trouwen of verbouwen? Of ben je nog opzoek naar een echt origineel cadeau? Geef een Feng Shui kleuradvies cadeau! Geef het hieronder aan en je ontvangt een waardebon op een feestelijk door Alexia geïllustreerde cadeaukaart.


    NeeJa

    ×