Wat is Nine Star Ki?

Waar Feng Shui gezien kan worden als acupunctuur voor je huis, kun je Nine Star Ki zien als een middel om je eigen energetische DNA te leren kennen. Een persoonlijk Nine Star Ki profiel is gebaseerd op je geboortedag, maand en geboortejaar. Je profiel vertelt veel over jouw persoonlijkheid en dat is waarom wij dat altijd gebruiken voor een duurzaam en bij jouw passend Feng Shui interieur- of leefstijl advies. Lees hier alles over wat Nine Star Ki is en hoe dit jouw inspirerende inzichten kan geven.

Nine Star Ki is een bijzondere, eeuwenoude duidings-techniek die zowel heel eenvoudig als ook enorm verhelderend is. Deze vorm van Chinese astrologie wordt binnen de Feng Shui gebruikt om inzicht te geven in de levensaspecten die in jou als persoon centraal staan. Dit unieke, persoonlijkheidsprofiel geeft inzicht in wat je persoonlijke uitdagingen zijn of waar de mogelijke valkuilen liggen. Door deze te ontdekken en bloot te leggen kunnen ze door jou (h)erkend worden en nemen wij die inzichten mee in praktisch toepasbare en vooral verhelderende leefstijl advisering zoals de Feng Shui interieur adviezen, opruim coaching, in de workshops of bij een persoonlijke Nine Star Ki consult. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Met uitleg over je eigen persoonlijkheidsprofiel leer je meer over de leefstijl die bij je past.

In je element met jouw persoonlijkheidsprofiel 

Jouw profiel berekenen we aan de hand van je geboortedatum. 

  • Het jaargetal wordt bepaald uit je geboortejaar. Deze getallen doorlopen een cyclus van negen jaar en beginnen op de dag van het Chinese nieuwjaar. 
  •  De maand- en uitingsgetallen worden bepaald door je geboortemaand, waarbij de maanden in de methode beginnen tussen de 4de en 8ste dag van een ('westerse') maand.

Bij een Nine Star Ki consult wordt aan de hand van je geboortedatum berekend welke elementen bij jou horen. Je profiel vertelt jouw verhaal: met welke unieke talenten en eigenschappen ben je geboren en welke elementen bezit je niet van nature, maar kun je jezelf wel eigen maken?

Zo laat jouw verhaal je zien welke groeimogelijkheden je nog kunt ontwikkelen en welke uitdagingen je profiel bevat.

 

Vind je het bijvoorbeeld moeilijk om ongedwongen van het leven te genieten of misschien juist om grenzen te stellen? Wil je ook weten hoe jij het best kunt omgaan met de valkuilen die je tegenkomt op je pad?

 

Een Nine Star Ki consult geeft je inzicht in de unieke patronen en terugkomende thema’s die in je leven spelen en hoe je hier het beste mee om kan gaan. Met deze handvatten krijg je een duidelijker beeld van wat jij nodig hebt en hoe je dat het beste kan bereiken, zodat je helemaal ‘in je element’ kunt zijn.

 

Het consult duurt ca. 1,5 uur

Prijs:  125 euro (incl. 21% btw, excl. reiskosten)

Klik hier om een afspraak met ons in te plannen voor een consult. 

Waarom jouw persoonlijkheidsprofiel inzetten bij opruim coaching?

‘Waardoor ontstaat er ‘rommel’ of ‘warboel’?’ Voor de een is iets al snel rommel en roept het allerlei negatieve gevoelens van wanorde en chaos op, terwijl voor de ander dezelfde warboel een gevoel van geborgenheid, gezelligheid en nostalgie oproept. Dus wat zegt jouw warboel over jou? Die spiegel houden wij je graag voor, zodat de echte ‘rommel’ waar je last van hebt, definitief kan worden opgeruimd.

Ook kan aan de hand van jouw persoonlijke profiel bijvoorbeeld een heel gericht kleurenadvies gegeven worden.

Voorbeeld:

Jouw persoonlijkheidsprofiel wijst uit dat je een Hout persoon bent. Hout personen zijn gezegend met een natuurlijke levendigheid en een enorme hoeveelheid energie.
 
Dit brengt hun tot allerlei uiteenlopende activiteiten, ervaringen en het scheppen van nieuwe mogelijkheden. 
 
Deze levendigheid en energie maakt dat de inrichting  kleurig is met een heel eigen sfeer. 

Nieuwsgierig naar jouw Nine Star Ki profiel?

Workshop Nine Star Ki

Klik hier voor een analyse en een geïllustreerd zelfportret gebaseerd op je Nine Star Ki.

Nine Star Ki consult

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen voor een consult. Klik hier.

Niet zeker of dit bij je past? Wij maken graag kort kennis met je om de vele voordelen en inzichten te bespreken, klik hier voor een gratis online intakegesprek!

×