Feng Shui Opruim Workshop

In deze workshop leren wij jou meer over het energetisch schoonmaken en opruimen van je huis. Als we het moeilijk vinden om afscheid te nemen van een bepaalde periode in het leven, verzinnen we vaak smoezen om beslissingen uit te stellen. In deze workshop komen we erachter waardoor dit komt en geven we je duurzame en praktische tips mee om efficiënt en effectief op te ruimen en schoon te maken.

Deze opruimcoach workshop van 3 uur organiseren wij vanaf minimaal 4 tot maximaal 8 deelnemers en vindt plaats in ons eigen Ruimte-Makers kantoorruimte in ‘s-Hertogenbosch. Deze workshop kan ook op een andere locatie gegeven worden, dan krijgt de ‘host’ 50% korting!

Prijs

Prijs: € 55,- per persoon inclusief btw. 
Goed nieuws: de host krijgt 50% korting. Prijs host: € 27,50 inclusief btw.

Inbegrepen: koffie, thee en lekkers zitten bij de prijs in!

Meld je hier aan voor de Feng Shui Opruim Workshop

Bedankt voor je interesse in deze workshop! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen contact met je opnemen. Wil je eerst graag meer weten over de workshops? Of heb je bepaalde wensen? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om een workshop op maat maken. Klik hier voor het inplannen van een gratis intake gesprek, stuur ons een mailtje of bel gewoon!


    NeeJa

    ×