Workshop ‘Feng Shui in mijn huis’

Wil je leren hoe je Feng Shui kunt toepassen in je eigen huis? In de workshop ‘ Feng Shui in mijn huis’ krijg je praktische adviezen over je eigen woonsituatie. Aan de hand van je eigen plattegrond krijg je inzichten in hoe ‘Feng Shui’ jouw huis is.

 

Wat heeft je huis nodig en wat laat het nu zien? Hoe kun je de ruimtes in huis het beste aanpakken om meer harmonie, balans en een fijne bij jou passende sfeer te creëren? Wanneer de sfeer en energie in huis goed is, gaat het met jou ook beter. Niet voor niets zeiden de oude Feng Shui meesters: ’je huis, dat ben je zelf’.

De workshop is interactief en geeft je  antwoorden op je belangrijkste woonvragen als:

  • Hoe zit het met de rommel in huis?
  • Hoe kan mijn woning (nog) fijner om in te wonen worden?
  • Welke kleur past het best in mijn slaapkamer?

De workshop geeft je handvatten, ideeën en praktische tips om zelf thuis mee aan de slag te gaan. Ontdek de kracht van Feng Shui en wat het voor jezelf en je huis kan doen!

 

Deze Feng Shui interieur workshop is voor 4 tot 8 personen en vindt plaats in ons eigen Ruimte-Makers kantoorruimte in ’s-Hertogenbosch of desgewenst op locatie (exclusief de host vanaf 4 personen).

Prijs & Tijden

De duur van de workshop is 6 uur.
Prijs: € 110,- per persoon
Goed nieuws: de host krijgt 50% korting. Prijs Host: €55,-.
Inbegrepen: koffie, thee en een heerlijke lunch zitten bij de prijs in!

Als je deze workshop liever in de avonduren wil bijwonen kan dat ook! Deze workshop is dan verspreid over twee avonden van drie uur waarbij wij ook koffie en lekkers aanbieden.
Prijs: € 55,- per avond.

Meld je hier aan voor de workshop ‘Feng Shui in je huis’

Bedankt voor je interesse in de workshops! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen contact met je opnemen. Wil je eerst graag meer weten over de workshops? Of heb je bepaalde wensen? Wij kijken graag naar de mogelijkheden om een workshop op maat maken. Klik hier voor het inplannen van een gratis intake gesprek, stuur ons een mailtje of bel gewoon!


    NeeJa

    ×