Totaalpakket Feng Shui Interieuradvies

Ontbreekt er gevoelsmatigs iets in je woning? Heb je het gevoel je niet echt thuis te voelen of kom je niet tot rust in je huis? Laat ons je helpen met een compleet Feng Shui interieuradvies. Aan de hand van een persoonlijkheidsanalyse, het analyseren van de plattegrond en het opsporen van energieblokkades in je woning ontvang je een persoonlijk en duurzaam Feng Shui interieuradvies. Hierin adviseren we hoe je eventuele blokkades kunt verhelpen, welke kleur- en stijladviezen je kunt gebruiken om van je huis, jouw thuis te maken. Ons interieuradvies is gebaseerd op jou als persoon in plaats van op de laatste trends en hypes; een interieuradvies dus met inzichten voor je hele leven

Herken jij je in één of meer van de volgende stellingen:

 • Wij gaan samenwonen, maar hebben beide een andere smaak. Hoe passen we dat in elkaar, zodat we ons allebei evenveel thuis gaan voelen?
 • Ik voel me niet thuis in mijn eigen huis en kom er niet achter waarom…
 • Op het moment dat ik mijn voordeur binnenstap, overvalt me een soort van vermoeidheid. Hoe kan ik dat omdraaien?
 • Ik, mijn partner of mijn kind slaapt slecht sinds de verhuizing naar een andere kamer
 • We willen een nieuw huis kopen en willen weten of het nieuwe huis bij ons past.
 • Sinds kort moet ik meer thuis werken, maar vindt niet echt een geschikte plek daarvoor.
 • We gaan onze keuken verbouwen, waar moeten we rekening mee houden?

Herken je een van bovenstaande stellingen? Of is er een andere of wellicht nog geen specificeerbare reden waarom jij je niet prettig voelt in je huis? Vanuit commercie baseren velen hun woning op de laatste trends of de interieurstijl van het huis waar we zijn opgegroeid bijvoorbeeld. Dit kan ervoor zorgen dat je onbewust blokkades in je interieur hebt waardoor het je geen rust geeft maar juist energie onttrekt.

 

Onze missie: wij sporen de blokkades op en laten je weer thuis voelen!

Hoe gaat het proces?

bellen

1. Na aanmelding nemen we contact met je op en sturen we een lijst met informatie die we je vragen naar ons toe te mailen zoals een plattegrond van de woning, foto’s van de betreffende ruimtes en geboortedata van de bewoners.

adviesgesprek

3. Vervolgens maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij de hulpvraag en indien nodig vragen wij of er nog extra foto’s kunnen worden gemaakt.

2. Wij gaan dan aan de slag en maken een uitgebreide analyse van de ruimte(s) met onder andere een Ba Gua analyse.

Kleuradvies1 (1)

4. Na ongeveer 2 weken plannen wij een eindgesprek waarin wij de analyse bespreken en overhandigen in de vorm van een uitgebreid document. Indien noodzakelijk kan het ook eerder, hiervoor vragen we een meerprijs van  € 50,-.

Wat brengt het Feng Shui interieuradvies je?

Het Feng Shui interieuradvies kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld:

 • Begane grond met keuken, woonkamer en hal
 • 1 verdieping met badkamer en circa 3 slaapkamers

Je ontvangt bij het eindgesprek een zeer uitgebreid document met:

 • De resultaten van de persoonlijkheidsanalyses als Nine Star Ki
 • De resultaten van de woning / ruimte analyses als Ba Gua
 • Een uitgebreid, zeer persoonlijk Feng Shui interieur-en vormgevingsplan (waar welke meubels) met een kleur-, materiaal- en stijladvies. Wij kunnen die eventueel aanvullen met restyling adviezen van het bestaande interieur!
 • Optioneel: een volledig lichtplan. Dit is meer dan een paar lampen neerzetten. Een goed verlichte ruimte lijkt groter en voelt aangenamer! Prijs op aanvraag.

Prijs

Prijs online: € 545 incl. BTW ex. reiskosten en bij huisbezoek: €595 voor een woonhuis van max. 4 slaapkamers. Voor een grotere woning gelden er andere prijzen. Neem hiervoor contact met ons op. Reistijdvergoeding is €0,30 per km.

Let Op: Wij bieden dit pakket ook online aan. Wil je liever online afspreken of woon je in het buitenland? Geen probleem, wij kunnen dan verschillende digitale afspraken inplannen, zodat we precies weten hoe alles eruit ziet en wat de hulpvraag precies is.

Meld je aan

Wij kijken ernaar uit je woning te analyseren en je te helpen van je huis, jouw thuis te maken! Vul je gegevens hieronder in en wij zullen je een mailtje sturen voor het maken van een afspraak. Wil je eerst graag meer weten over dit pakket, plan dan een gratis online meeting met ons in.

TIP! Gaat iemand in je kring verhuizen of verbouwen? Of ben je nog opzoek naar een echt origineel cadeau? Geef een Feng Shui interieuradvies cadeau! Geef het hieronder aan en je ontvangt een waardebon op een feestelijk door Alexia geïllustreerde cadeaukaart.


  NeeJa

  ×