Over ons: De Feng Shui & Nine Star Ki kenners achter Ruimte Makers

Hallo! Leuk kennis met je te maken. Wij, Marieke en Alexia, hebben de opleiding Feng Shui Professional met succes afgerond. Dit hebben we aan de Feng Shui Academie in Zutphen gevolgd, bij Nina Elshof en daarna alle specialisaties Feng Shui en Nine Star Ki ook met succes afgerond.

We zijn beide op de een of andere manier altijd bezig geweest met life-style coaching en het inrichten en mooi maken van ruimtes.

Het inzicht dat er een relatie is tussen de mens en zijn leef- of werkomgeving en de invloed hiervan op de persoon zelf, motiveerde ons allebei om deze studies te volgen.

Alexia4

Alexia Pnevmatikos

Alexia is van huis uit een illustratief vormgever die heel sfeergevoelig is. Zij kan als geen ander de visie van Ruimte-Makers vormgeven en verbeelden: de Vormgever.

 “Ik heb in Feng Shui een nieuwe passie ontdekt en help anderen graag om te begrijpen waar en hoe er een betere flow gecreëerd kan worden. Ik werk heel intuïtief, met oog voor detail en (persoonlijke) schoonheid”.

Marieke

Marieke van der Velden

Marieke voelt zich het meest thuis in de rol van coach en legt graag de nadruk op de verbinding tussen de bewoners en hun omgeving en wat die twee elkaar spiegelen.

“Ik vertel je graag wat de uitdagingen kunnen zijn om fijner te wonen, te werken en vooral hoe je met meer (zelf)bewustzijn en plezier je leven letterlijk en figuurlijk meer kleur kunt geven”.

Ons Doel: “ wij maken van je Huis, jouw Thuis!”

Visie

Onze interieuradviezen zijn gebaseerd op een de principes van Feng Shui: een holistische denkwijze, waarbij het grote geheel en respect voor mens, dier en milieu belangrijke pijlers zijn. Binnen de filosofie van Feng Shui is alles met elkaar verbonden en heeft alles een eigen plek en bestaansrecht. We streven in ons werk altijd naar duurzame oplossingen en hergebruiken waar mogelijk en wenselijk bestaand meubilair of geven het een nieuwe look. Wil je hier meer over lezen? Klik dan hier voor uitgebreide uitleg over Feng Shui, Nine Star ki en hoe het werkt!

Missie

De beste plek om iets te veranderen in je leven is natuurlijk thuis, omdat dit de belangrijkste plek is in je leven. Thuis is de plek waar je jezelf kunt zijn. Helaas voelen veel mensen zich niet echt thuis in hun eigen huis en mist er nog iets. Dat iets leggen wij niet alleen bloot, maar wij geven ook praktische en duidelijke adviezen waarmee iemand wél dat thuisgevoel kan creëren.

Het realiseren van een fijn huis of een fijne werkplek waar je in thuis kunt komen, dat is onze missie. Natuurlijk is een mooi interieur belangrijk, maar belangrijker is dat het bij jou past als een jas. Een ruimte moet vooral goed voelen. De principes van Feng Shui helpen om van iedere ruimte een harmonieuze en prettige plek te maken. Deze eeuwenoude filosofie maakt de relatie tussen de mens en zijn omgeving inzichtelijk. Het toepassen van Feng Shui zorgt voor een goede energetische flow waardoor de ruimtebeleving sterk verbetert, maar ook het welzijn van jou als bewoner of gebruiker van die ruimte.

Certificaten

Reviews

×